30-11-2015

DANKJEWEL!

Lieve lieve lieve lezers,

Afgelopen week is er heel wat gebeurd op mijn blog.
Normaal gesproken heb ik, op dagen dat ik een artikel plaats, ongeveer 25 pageviews. Deze donderdag, terwijl ik geen artikel online heb gezet, had ik er 55! Dat is echt veel meer dan normaal, en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Mijn artikelen op woensdag en vrijdag zijn trouwens gewoon op tijd, namelijk om 18:00 online gekomen. Ik hoop dat ik het probleem voorgoed heb opgelost.

Deze zaterdag had ik nog een klein feestje te vieren, want ik heb de 500 pageviews gehaald! Ook al is dit niet ontzettend veel, ik ben er echt ongelooflijk blij mee.

Omdat het nu best wel goed gaat met DiYouArePerfect, heb ik binnenkort een verassing voor jullie. Ik kan nog niet zeggen wat, en wanneer. Ik hoop het zeer snel online te kunnen zetten, maar in verband met tijdsgebrek zou dat lastig kunnen worden. Toch hoop ik dat ik jullie over een paar weken kan verassen met een aantal speciale artikelen!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week, en tot vrijdag!

Xxx, Dagmar

27-11-2015

Bing-tag

Laatst kwam ik op internet de Google-tag tegen. Dat is een tag waarbij je in Google elke letter van het alfabet intypt, en dan staat bij de suggesties bovenaan waar je het laatst op hebt gezocht. Allemaal leuk en aardig, maar ik zit op school met een laptop op schoot met bing er op. Dat gaf wel hilarische resultaten, maar het zijn niet mijn zoekresultaten.

25-11-2015

Engelse pagina

Hey,

ik blog nu al wel een tijdje, De dat vind ik erg leuk. Ik had laatst ook een linkje in een Whatsapp-groep gestuurd, met de vraag of zij ook een kijkje wilden nemen.

20-11-2015

Ripped jeans: 5 outfits

We kennen hem allemaal wel. De ripped jeans. Ik wil al heel lang zo'n broek, maar mijn moeder vindt het vreselijk. Trouwens, mensen zien me aankomen. Altijd nette bloesjes en jasjes, en dan opeens ripped jeans. Ik probeer mijn stijl de laatste tijd wel te veranderen. Zo draag ik momenteel een lang blauw vest, met een shirt in mijn hoge broek. Het is iets stoerder dan wat ik normaal draag, en ik vind het zelf wel leuk staan. Toch kan ik nog niet de geschikte outfit in de winkels vinden.
Wel op Polyvore. Daar vond ik trouwens ook deze leuke broek. En daar ga ik jullie vandaag 5 outfits mee laten zien.
Enjoy!

14-11-2015

Phonecase diy

Hoi allemaal!
Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon. En om die telefoon mooi te houden, doen veel mensen er een hoesje om. Hoesjes zijn er in alle soorten en maten.
Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik mag van mijn moeder geen nieuwe hoesjes meer kopen. En ik heb er voor deze telefoon maar 1. Een hele oude en lelijke. Om hem op te fleuren had ik er stickers op geplakt, maar dat is niet echt heel veel beter.

06-11-2015

Oktober foto's

Hoi allemaal!
Nou, het is weer november. Had ik halverwege oktober nog 700 foto's in mijn mobiel, is dat inmiddels alweer verdubbeld. Oktober was dan ook een volle maand. De eerste twee dagen zat ik nog in Parijs, vlak daarna had ik alweer herfstvakantie en tussendoor heb ik ook niet erg veel stil gezeten. Daarom leek het me leuk om een aantal van deze oktober foto's met jullie te delen!